ANNONS

Snart startar Väderstads Rapidkurser

Ända sedan 1991 har Väderstad arrangerat kurser för nyblivna Rapidägare. Nu laddas upp för årets upplaga som är den 28:e i ordningen. På Väderstad tycker man att det är alltid lika glädjande att träffa lantbrukare som köpt en ny eller begagnad Rapid 300/400C under året som gått och det är deras förhoppning att ägarna ska få ut maximalt av sin nya maskin efter utbildningen.
Som tidigare år hålls Rapidkurser på följande tre platser i landet: Ellinge Slott i Eslöv, Knytpunkten Ridskolan i Strömsholm och på Väderstad AB.
Den första drar igång den 15 februari.
Deltagarna kommer att delas upp i två grupper, de som har Rapid 300/400C till och med årsmodell 2014 och de som har en Rapid 300/400C av årsmodell 2015 eller senare. Detta görs då Väderstad år 2015 lanserade en rad nyheter på maskinen, bland annat ett helt nytt styrsystem, nytt utmatningssystem, och hydraulisk efterharv. För att alla ska ha största möjliga utbyte av kursen har man därför valt att dela upp deltagarna enligt ovan.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng