ANNONS

Anrik maskinåterförsäljare blir dansk

Vid årsskiftet blev Östra Sönnarslöv Traktorservice en del av det danska koncernföretaget Danish Agro. Traktorservice blir därmed ett dotterbolag till Swedish Agro Machinery.

Hösten 2016 blev Danish Agros köp av Östra Sönnarslöv Traktorservice klart och sedan dess har Traktorservice arbetat nära Swedish Agro Machinery för att göra övergången så enkel som möjligt. Den 1 januari 2017 började Östra Sönnarslöv sälja CLAAS och har sedan dess portföljen utökats med HORSCH och SAMSON.

– Vi kommer fortsätta med hela vår produktportfölj som vi haft tidigare och hoppas att kunderna ska känna igen sig i den höga servicen de alltid får här. Att vi ägs av Danish Agro är en trygghet inför framtiden, säger Mats Johnsson som arbetat 17 år på Traktorservice och som i och med uppköpet blir platschef.

Vd Göran Johnsson lämnar sin post men kommer att arbeta kvar i företaget till viss del. Förutom enstaka pensionsavgångar kommer all annan personal att finnas kvar. Traktorservice kommer att drivas som ett eget bolag i Danish Agro-koncernen och då som ett dotterbolag till Swedish Agro Machinery. Vd Björn Petterson blir vd även för Traktorservice.

– Östra Sönnarslöv Traktorservice är känt för sin höga service och det känns fantastiskt att få in personalen i vår organisation. Vi kommer att kunna lära oss mycket av dem i vår totala etablering i Sverige, säger Björn Pettersson.

I samband med att Östra Sönnarslöv Traktorservice går in i Danish Agro-koncernen kommer också den nya loggan att användas.

Under våren arrangeras visningar i Hässleholm den 10 mars, i Asarum den 24 mars och i Östra Sönnarslöv den 12 maj.

Om Östra Sönnarslöv
Östra Sönnarslöv Traktorservice startades av Göran Johnson och Gösta Olsson som en reparationsverkstad i mars 1967 hemma på Göstas gård. I våras firade Östra Sönnarslöv Traktorservice 50 år med maskinvisning på anläggningen i Östra Sönnarslöv. Traktorservice finns även i Hässleholm och i Asarum.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng