ANNONS

Sytemkonsult, ekonomi

  • Heltid
  • Eslöv
  • Publicerat för 4 veckor sedan

JMA Maskindata AB

Affärssystem för maskinhandel

”Brinner du för Ekonomi, Affärssystem och utbildning”. Då är du kanske du vår nästa medarbetare 

Vem är du?
Du är vår nya kollega som vill ha ett spännande arbete som systemkonsult med inriktning ekonomi. Du är utbildad inom ekonomi och har några års erfarenhet av självständigt ekonomiarbete och har ett intresse för tunga maskiner. Du är intresserad av att utnyttja affärssystem på bästa sätt och utveckla processer hos våra kunder. Du kommer att hålla utbildning  för nya  och vana användare. Kännedom om Microsoft Dynamics NAV är meriterande.

 

Vem är vi?
Vi är ett marknadsledande mjukvaruföretag som levererar DSM affärssystem till Sveriges maskinhandlare.

Vi arbetar tätt samman med vårt danska moderbolag JMA A/S och är 35 kompetenta och lojala medarbetare som prioriterar god balans mellan arbete och fritid. För oss är det viktigt att trivas med både vårt arbete och med varandra. Vårt kontor ligger i moderna lokaler i Eslövs centrum och är lättillgängligt både med bil, tåg och buss.

 

Din vardag
Du kommer till ett litet företag som växer kontinuerligt med nya kunder och som erbjuder mycket varierande arbetsuppgifter. Våra kunder finns från Skellefteå i norr till Ystad i söder. Våra kunder hjälper vi via telefon och på plats. Vi har cirka 10-20 hotellnätter per år.

Dina uppgifter kommer bland annat bestå av:

•      Utbildning av våra kunder att använda DSM-systemet på ett effektivt sätt.

•      Kundsupport per telefon

•      Översättning av manualer från danska

 I tjänsten ingår dessutom att sköta företagets egen ekonomi.

Vi erbjuder
Om du matchar vår profil till jobbet erbjuder vi dig:

•      Möjlighet till ett självständigt arbete. Möjlighet att utveckla dina kompetenser inom ekonomi controlling och administration i en spännande ställning med stor självständighet i arbetet.

•      En arbetsplats med sunda värderingar. Vi tror på att vi lyckas bäst när vi trivs och får utrymme för vår egen kreativitet.

Låter detta som ditt drömjobb så ring till oss för att få svar på dina frågor. Eller sänd in din ansökan och ditt CV till oss. Vi kallar löpande till samtal och ansökningstiden går ut 9 mars 2018.

JMA Maskindata AB
Kvarngatan 14B
241 39 Eslöv

0413-573090

anders@maskindata.se

För att ansöka om detta jobb, skicka email med uppgifter till anders@maskindata.se

Ansök via webbmail: Gmail / AOL / Yahoo / Outlook